Nowości

CIASTO Z GRUSZKĄ CIASTECZKA IG

CIASTO Z GRUSZKĄ

Czy to zima, czy lato, klasyczny smak owoców saducieszy się popularnością wśród łasuchów. Nowe Ciasto z Gruszką ...

więcej

CIASTECZKA IG

Przedstawiamy Ciasteczka IG, nową, słodką przekąskę odpowiadającą na współczesne trendy żywieniowe. Biały cukier (sacharozę) całkowicie wyeliminowano ...

więcej
więcej nowości

Kontakt

00 48 71 31 62 124
00 48 71 31 62 361
credin.sobotka@credin.com.pl

Credin Polska jest producentem wysokiej jakości mieszanek piekarsko-cukierniczych o szeroko rozwiniętej sieci dystrybucji wraz z obsługą technologiczną dla producentów rzemieślniczych i przemysłowych.


Credin Polska Sp. z o.o.

W naszej ofercie znajdą Państwo ponad 200 produktów takich jak:

- Polepszacze do pieczywa pszennego i mieszanego w różnej dawce dozowania, stosowane do osiągania dłuższej świeżości i lepszej struktury pieczywa.

- Bogaty wybór różnorodnych w smaku i formie mieszanek i koncentratów do wypieku chlebów, ciast i ciasteczek zarówno związanych ze świętami i ich charakterystycznymi produktami, jak i codziennych smakołyków.

- Liczne propozycje kremów budyniowych i śmietanowych oraz produkty używane do dekoracji i wykańczania wyrobów ciastkarskich.          

- Bogata oferta termo stabilnych owoców w żelu i nadzień owocowych, nadzień kremowo-mlecznych oraz nadzień owocowych o wydłużonym terminie przydatności.

 

Dokładamy wszelkich starań, aby zdobyć Państwa zaufanie produktami najwyższej jakości, konkurencyjnymi cenami oraz profesjonalną obsługą handlową i technologiczną. Nieustannie dążymy do zaspokajania Państwa potrzeb i oczekiwań  poszerzając ofertę o nowy asortyment oraz ulepszając produkty już istniejące. Niewątpliwie świadectwem starań realizacji tych celów są przyznane nam certyfikaty potwierdzające wprowadzenie Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością zgodnego z normami ISO 9001  i FSSC 22000. Gwarantują bezpieczeństwo zdrowotne wyrobów Credin. Oba certyfikaty zostały nam przyznane przez DEKRA CERTIFICATION.  

____________________ __________Certyfikat DEKRA ISO 22000:2005

Na wysoką jakość produktów w istotny sposób wpływają nowoczesne systemy zarządzania jakością, począwszy od bardzo dokładnej kontroli jakości surowców, aż do produkcji wyrobów w nowoczesnym zakładzie. Aby osiągnąć gwarancję jakości produktu finalnego prowadzona jest regularna kontrola jakości  produktu po wypieku, poprzez badanie cech organoleptycznych oraz innych charakterystycznych cech każdego z asortymentów.  

Piekarnia Testowa

Firma Credin przeznacza duże nakłady na rozwój oraz poszerzenie oferty produktów względem panujących trendów i tendencji żywieniowych. Przykładem jest trend o nazwie clean label (czysta etykieta), który polega na  zamianie stosowanych powszechnie emulgatorów na enzymy przyjazne środowisku, bezpieczne i dezaktywujące się w naturalny sposób podczas wypieku.