
Credi® Sponge Biszkopt Gold
Credi® Sponge Biszkopt Gold

Szukasz idealnego biszkoptu do swoich wypieków?
Poznaj CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Klasyczny biszkopt o delikatnej strukturze i złocistym kolorze, który zachwyci Cię swoim smakiem i aromatem.
Wykonany z wysokiej jakości składników, biszkopt CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
jest idealną bazą do tortów, ciast i innych deserów. Może być nasączany dużą ilością syropu.
Łatwo się go kroi i formuje, a dzięki swojej uniwersalności sprawdzi się w każdej cukierni.
Zapewnij sobie słodki sukces z CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD!





Biszkopt Gold
Zalecany sposób wykonania:
CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Jaja
Woda
1000 g
600 g
200 g
Metoda:
Ubić wszystkie składniki razem.
Czas ubijania:
ok. 10 min. szybkie obroty / rózga
Naważka:
750 g (rant 26 cm)
Temp. pieczenia:
180 °C
Czas pieczenia:
ok. 35 min.

Zalecany sposób wykonania:
CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD 1000g
Jaja 600g
Woda 200g
Metoda:
Ubić wszystkie składniki razem.
Czas ubijania:
ok. 10 min. szybkie obroty / rózga
Naważka:
750 g (rant 26 cm)
Temp. pieczenia:
180 °C
Czas pieczenia:
ok. 35 min.

Rolada Gold
Zalecany sposób wykonania:
CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Jaja
1000 g
1200 g
Metoda:
Ubić wszystkie składniki razem.
Czas ubijania:
ok. 9 min. szybkie obroty / rózga
Naważka:
ok. 550-600 g
Temp. pieczenia:
230 °C (zaparować)
Czas pieczenia:
ok. 8 min.

Zalecany sposób wykonania:
CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD 1000g
Jaja 1200g
Metoda:
Ubić wszystkie składniki razem.
Czas ubijania:
ok. 9 min. szybkie obroty / rózga
Naważka:
ok. 550-600 g
Temp. pieczenia:
230 °C (zaparować)
Czas pieczenia:
ok. 8 min.

Babka Gold

Zalecany sposób wykonania:
CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Jaja
Olej
Woda
1000 g
500 g
550 g
25 g
Metoda:
Ubić wszystkie składniki razem.
Czas ubijania:
ok. 4-5 min. szybkie obroty / rózga
Naważka:
ok. 400 g (foremka 20×10 cm)
Temp. pieczenia:
180 °C (zaparować)
Czas pieczenia:
ok. 50 min.

Zalecany sposób wykonania:
CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD 1000g
Jaja 500g
Olej 550g
Woda 25g
Metoda:
Ubić wszystkie składniki razem.
Czas ubijania:
ok. 4-5 min. szybkie obroty / rózga
Naważka:
ok. 400 g (foremka 20×10 cm)
Temp. pieczenia:
180 °C (zaparować)
Czas pieczenia:
ok. 50 min.
Omlet Gold

Zalecany sposób wykonania:
CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Jaja
1000 g
1200 g
Metoda:
Ubić wszystkie składniki razem.
Czas ubijania:
ok. 9 min. szybkie obroty / rózga
Naważka:
750 g (rant 26 cm)
Temp. pieczenia:
230 °C (zaparować)
Czas pieczenia:
ok. 6 min.

Zalecany sposób wykonania:
CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD 1000g
Jaja 1200g
Metoda:
Ubić wszystkie składniki razem.
Czas ubijania:
ok. 9 min. szybkie obroty / rózga
Naważka:
750 g (rant 26 cm)
Temp. pieczenia:
230 °C (zaparować)
Czas pieczenia:
ok. 6 min.