PREPARAT ENZYMATYCZNY B-CL

Preparat B-CL Enzym to innowacyjne rozwiązanie, które przedłuża trwałość pieczywa pakowanego do 4-5 dni, minimalizując straty. Dzięki rozsądnemu dozowaniu i krótkiej liście składników, zgodny z trendem Clean Label, oferuje stabilną jakość w przystępnej cenie.

✔ Przedłużenie świeżości pieczywa pakowanego do 4-5 dni

✔ Poprawa wilgotności miękiszu

✔ Zwiększenie miękkości i elastyczności miękiszu

✔ Poprawiona struktura miękiszu dla bardziej regularnej

✔ Zwiększona tolerancja ciasta na obróbkę mechaniczną

✔ Poprawa cech sensorycznych wypieków

Szczegóły

Opakowanie: 15 kg netto;

Data minimalnej trwałości: 9-12 miesięcy od daty produkcji.

ziarno-bordo

Inni klienci oglądali również...

ziarno-bordo

Polecane produkty

Napisz do nas