g114

Credi® Sponge Biszkopt Gold

Szukasz idealnego biszkoptu do swoich wypieków?
Poznaj CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD

Klasyczny biszkopt o delikatnej strukturze i złocistym kolorze, który zachwyci Cię swoim smakiem i aromatem.

Wykonany z wysokiej jakości składników, biszkopt CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD

jest idealną bazą do tortów, ciast i innych deserów. Może być nasączany dużą ilością syropu.
Łatwo się go kroi i formuje, a dzięki swojej uniwersalności sprawdzi się w każdej cukierni.
Zapewnij sobie słodki sukces z CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD!

Biszkopt Gold

Zalecany sposób wykonania:

CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Jaja
Woda

1000 g
600 g
200 g

Metoda:

Ubić wszystkie składniki razem.

Czas ubijania:

ok. 10 min. szybkie obroty / rózga

Naważka:

750 g (rant 26 cm)

Temp. pieczenia:

180 °C

Czas pieczenia:

ok. 35 min.

Rolada Gold

Zalecany sposób wykonania:

CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Jaja

1000 g
1200 g

Metoda:

Ubić wszystkie składniki razem.

Czas ubijania:

ok. 9 min. szybkie obroty / rózga

Naważka:

ok. 550-600 g

Temp. pieczenia:

230 °C (zaparować)

Czas pieczenia:

ok. 8 min.

Babka Gold

Zalecany sposób wykonania:

CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Jaja
Olej
Woda 

1000 g
500 g
550 g
25 g

Metoda:

Ubić wszystkie składniki razem.

Czas ubijania:

ok. 4-5 min. szybkie obroty / rózga

Naważka:

ok. 400 g (foremka 20×10 cm)

Temp. pieczenia:

180 °C (zaparować)

Czas pieczenia:

ok. 50 min.

Omlet Gold

Zalecany sposób wykonania:

CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD
Jaja

1000 g
1200 g

Metoda:

Ubić wszystkie składniki razem.

Czas ubijania:

ok. 9 min. szybkie obroty / rózga

Naważka:

750 g (rant 26 cm)

Temp. pieczenia:

230 °C (zaparować)

Czas pieczenia:

ok. 6 min.

Credi® Sponge Biszkopt Gold

Zapewnij sobie słodki sukces z CREDI® SPONGE BISZKOPT GOLD!