Kreujemy jakość

ISO 22000 i ISO 9001
W 2010 roku wdrożyliśmy normy ISO 9001 (rezygnacja z certyfikacji w 2022 roku) oraz ISO 22000.
2010
FSSC 22000
W 2016 roku, w ramach procesu ciągłego doskonalenia, przechodzimy z certyfikacji ISO 22000 na FSSC 22000, z której w latach późniejszych zrezygnowaliśmy, przechodząc na certyfikację BRC.
2016
Certyfikacja BIO
Wciąż się rozwijamy i zaskakujemy naszą kreatywnością. Jednym z efektów naszego ciągłego rozwoju jest certyfikacja BIO.
2018
BRC v.8 oraz RSPO
Kreując rozwiązania, zawsze idziemy o krok dalej. W 2019 roku możemy pochwalić się certyfikacją BRC v.8 oraz certyfikacją RSPO.
2019
Rainforest Alliance
Produkcja wyrobów certyfikowanych Rainforest Alliance poprzez pozyskiwanie kakao Rainforest Alliance Certified - z certyfikowanym kakao (MB – model Mass Balance). Więcej informacji na stronie ra.org
2022
Certyfikacja BRC v.9
Kolejnym z efektów naszego rozwoju jest certyfikacja BRC v.9. To jednak nie koniec. Kreując rozwiązania zawsze idziemy o krok dalej! Dlatego aktywnie pracujemy nad kolejnymi kierunkami rozwoju.
2023

Zrównoważone zasoby

Aktywnie pracujemy nad odpowiedzialnym zaopatrzeniem produkcji w zrównoważone surowce oraz transparentnością łańcucha dostaw:

Produkcja wyrobów z użyciem oleju palmowego zgodnie z wymaganiami standardu RSPO (The Roundtable on Sustainable Palm Oil) w modelu MB (Mass Balance) oraz SG (Segregated)

Produkcja wyrobów certyfikowanych Rainforest Alliance z użyciem certyfikowanego kakao w modelu MB (Mass Balance). Dowiedz się więcej na ra.org

W produkcji używamy 100% certyfikowanego cukru białego, pochodzącego ze zrównoważonych upraw (certyfikacja FSA Silver, REDcert2)

Deklaracja rezygnacji z jaj bezklatkowych do końca 2024 roku

Zapraszamy do kontaktu

Zapraszamy do kontaktu